Monday, March 30, 2009

++saat semakin genting++


MySpace

harian2 ku semakin sibuk skg..nk siapkan report praktikal lagi,prepare for prezen gi..keje gi..hal hari bersejarah lagi..aku xtau nk wat yg mn satu...balik keje je aku dh rs cm nk tumbang...

sok nk gi melaka..juz nk antar final proposal..pastu terus nk blah balik..adoi...penat pun der..tpi xpela..dh nm pun tggungjwb..biar lelah kejap je..tapi ingt k singgh ipoh jap..jumpe mbr kolej ms dip..rindu bangat sama kamu...

praktikal skg okla..tapi agak byk gk keje tapi aku wat rilex je...huhu..aku byk habiskan ms aku wat report praktikal dari keje ofis nih...tapi keje kat ofis ni mmg siapla smpi tymenye...t de lak mrkah aku rendah...dhla ms ni la nk score....hrp dpt score A ms praktikal ni...insyaallah..AMIN
hari bersejarahMySpace..em..xbape buln je..adoi..sibuk gak ni...especially cri witla..huhu..de r wat bisnes skit2...lehla tolong2..hopefully hari yg dinanti2kan tu berjalan ngn lancar n diredhai..AMINNN......

glitter-graphics.com

//sedeynye..ptg yg sedey...sob sek sob sek..==

kowg..petang nih aku xder keje...ngh menyiapkan report praktikal...adoi..bile nk siap praktikal ni..aku dh buhsan dah....kowg..aku cm rs nthla nk citer pe..bile ty,xnak ckp..tpi diorg gelak sesame sendiri..em...nthla..aku rs teknologi yg digunakn tu dh lapok dh..pki speaker n mic...bukn nk jels tpi cm aku x di invitekan...MySpace.biarla..menghitung hari je nih...

Sunday, March 29, 2009

**tambun 22/2/09 -- ghimo86 da best..=++

ms nih kami baru dlm bas nak gerak ke
tambun ipoh r..yg de sekali tu..aku(yana),hanna,cikun(tgkp gmbr),ain,tip,fiza(awex tip),fira,janne n lelaki misteri(apex)...

pagi nih..tersgt la pagi..huhu..jom2..p jln...

baru sampi di medan gopeng se nih..adess..pewott pun dh lapo.. singgh mkn dulu r..tgk tu...cikun n apex betul2 nmpk lapornye.. mkn..mkn..jgn xmkn....



tyme to mandi..kami dh smpi nih taw..best2..cm xsbr nak mandi manda...nmpk x muker mamat baju biru tu cm sengal je..hehe..tip sowie..ngate kt ko skit...




tgk tu..hepinye kami..ceria sakan..siyok dpt men air..bestla tyme ni..hilang mslh kejap...ghimo team da best...muah..muah..muah...





huhu...cikun nk jadi cm dak2 lik...aduhai..bestnye mandi..
rs cm kat tepi pantai tul2 lak...cikun..cpt wat kan aku istana psir..





nak alik dh tyme ni..bas msing2 kul 5.30..aku lik alor star,sopi lik penang,n yg len blik kl except awi n winkey je..diorg dok perak je..jap je ms berlalukan..pape pun..ngn korg mmg best..sesape rs cm nak join group ghimo86 ni..mehla...join da group...tapi lhir pd thn 1986 je taw....





glitter-graphics.com

gud mornink....

pagi ni xder pe yg best..tapi terlewat dtg keje la lak...terlewat 20 minit..
cuak gile..ye r..nm pun practical..kenala tunjuk disiplin skit..huhu..
tapi kan kowg..sesampai je aku di depan pintu ofis..pe yg kelihatan adalah..pintu ofis pun xbukak gi...ceh...ingt aku je yg lmbt..de gi..huhu..selamtla..xnmpk la yg aku ni lmbt..fuhhh..lega rs..

MySpace

cintakan membawamu n takkan ada cinta yg lain




video




glitter-graphics.com
glitter-graphics.com

1,2,3...3 lagi..

aku skg ngh dlm usaha tuk memperkecilkan tubuhku...huhu..
ye r...hari bersejarah dh hampir tibe..tapi lmbt lagi la gak..
lagipun klu xkerana hari tu..mg aku nk menguruskan badan pun...
skg aku hari2 gi aerobik..penat tolak tepi...MySpace
aku harap aku leh capai ke tahap yg aku inginkan..skg usaha aku dh menampakkan hasil..
aderla dlm 40% dh menjadi..huhu..chayok..chayok...

...==TERIMA KASIH CEKGU FARAH...***

huhu.hari ni di ofis kurg de keje skit...godek2 la blog..
hampeh lgsung xbest blog aku..
kebetulan nmpk misz fara online...mintk tunjuk ajar die r..pe gi..
skg msih dlm pembikinan la bagi memperindahkan blog ni..
tq cekgu farah...
MySpace
MySpace

Saturday, March 28, 2009

practical..practical..practical..

dh nk abis pun aku menjalani latihan praktikal kat company nih..last date 16/4/09..
k la gak..tpi mkin lm mkin tersa dipinggirkan...
keje byk sgt.."aiman xkesah"..tapi kdg2 tu xsempat nak wat sume...
nk siap in one tyme gak..adess..dhla report pun tunggang terbalik lagi...
tpi pape pun ni nmnye proses pembelajaran...n ni gk nmnye bile dh msuk ke alam pekerjaan...
huh..kdg2 perit..kdg2 mnis..tapi pape pun tyme belajar gak yg bt....
rindunye nk masuk belajar balik........